Ajándékaim kézzel készülnek,
szívből adom Önnek!

Kiss Karolina

Értesülj első kézből új termékeinkről, akcióinkról!

Tavaszi ajtódíszek

Ajtódísz elkészítése

Ajtódísz készítésénél minden termék különös odafigyeléssel készül. Hiszen otthonodat, ajtódat fogja díszíteni, vagy ajándékba fogod adni szeretteidnek. Nekem ez legalább annyira fontos, mint amikor kiválasztod a webshopból a megvásárolni kívánt kopogtató csodát . Ezért készül szívvel-lélekkel, nem pedig sorozattermékként.

A tavaszi ajtódísz „hozzávalóit” amikor kiválasztom, akkor az adott évszak színeit, hangulatát hozom el számodra. Az őszi ajtódísz is más stílust képvisel. A rengeteg virág tükrözi az újjáéledést a természetben, egyedi díszeimben. A tavaszi ajtódísz pedig erről árulkodik. Igyekszem különböző stílusban és színben elkészíteni az ajtódísz minden változatát, mely többször kerül vessző alapra. A vessző alapnak van valami természetes, megfoghatatlan különlegessége, ezért a ráhelyezett selyemvirággal egy igazán különleges díszt kapunk. Fehér és természetes színben is igazán kedvelt darab. A tavaszi ajtódísz, a nyári ajtódísz, az őszi ajtódísz vagy a karácsonyi ajtódísz masszív szalmaalapra készül. A szalma alapot a színekhez megfelelő organza szalaggal vonom be, így egy esztétikus megjelenésű virágos vagy terméses kopogtatót tudsz majd vásárolni.

Sokszor használom a lógó lábú figurákat, vagy ülő figurákat az elkészítéshez a kissé bohém kopogtatókhoz. A visszafogott stílust kedvelők is megtalálják a hozzájuk illő ajtódíszt a webshopban.  A letisztult, egy vagy két szín használatával készült ajtódíszeimmel a minimalista stílus kedvelőinek szeretnék kedveskedni. Ezért ilyenkor tényleg csak maximum három szín felhasználásával készül az ajtódísz.

Tavaszi ajtódísz

Tavasszal kissé szabadabb fantáziával készül a tavaszi ajtódísz, hiszen a virág számtalan formája és színe a végtelen tárházat mutatja meg nekünk selyemvirág formájában, ezt pedig jövő évben is fel tudja használni a vásárló a megfelelő tárolás mellett. Terméseket is szívesen használok az alkotás során, hiszen nem mindenki számára szimpatikus a selyemvirág, a természetes vonal kedvelőinek pedig ez igen fontos, amit én ugyanolyan lelkesen készítek, ezáltal egy olyan egyedi kopogtatót készítve, ami nem jön velünk szembe sehol máshol.

Alapanyagok

Ajtókopogtatóim alapanyagainak beszerzése magyarországi nagykereskedőktől történik, így mindig biztosított a megfelelő minőség és tapasztalat. A jó minőségű ragasztó hozzájárul a kopogtató tartósságához. Dekoratív selyemvirágokat használok, ezért megtévesztésig hasonlít egy élő virághoz. Ezért tartom nagyon fontosnak a kiváló minőségű alapanyagokat, hogy abból olyan termék készüljön, amivel tulajdonosa büszkélkedhet. Ehhez pedig szakmai tudásomat adom, és nem mást, mint a nevemet.