Ajándékaim kézzel készülnek,
szívből adom Önnek!

Kiss Karolina

Értesülj első kézből új termékeinkről, akcióinkról!

Nyári ajtódíszek

Amikor nyári ajtódísz készül műhelyemben, akkor nagy gondossággal és odafigyeléssel készül. Hiszen otthonodat, ajtódat fogja díszíteni, vagy ajándékba fogod adni szeretteidnek. Nekem ez legalább annyira fontos, mint amikor kiválasztod a webshopból azt az egyedi alkotást, amely egy dekoratív kopogtató lesz. Ezért készül szívvel-lélekkel, nem pedig sorozattermékként.

Inspiráció

Amikor kiválasztom a nyári ajtódísz alapanyagait, akkor az adott évszak színeit, hangulatát tükrözi. Az nyári ajtódísz is más stílust képvisel. A rengeteg virág tükrözi az újjáéledést a természetben, egyedi díszeimben. A nyári ajtódísz és a tavaszi ajtódísz pedig erről árulkodik. Igyekszem különböző stílusban és színben elkészíteni az ajtódísz minden változatát. Legtöbbször romantikus, telis-teli virágos ajtódísz kerül ki a műhelyemből. A nyári ajtódísz masszív szalmaalapra készül.

Változatos felhasználás

A rengeteg virággal borított nyári ajtódísz ajtónk dísze, többször használjuk falra dekorációként is. Teraszra ajánlom a nagyobb, akár 40-50 cm-es virágos dekoráció használatát. A visszafogott stílust kedvelők is megtalálják a hozzájuk illő ajtódíszt a webshopban.  A letisztult, egy vagy két szín használatával készült ajtódíszeimmel a minimalista stílus kedvelőinek szeretnék kedveskedni. Ebben az esetben a nyári ajtódísz levélzettől mentes, csak a virág kapja a legnagyobb figyelmet

A nyári ajtódísz egy igazán tartós és masszív virágos dekoráció, ezért egy kis odafigyeléssel évről évre otthonunk dísze lehet nyáron. A virág számtalan formája és színe a végtelen tárházat mutatja meg ilyen formában nekünk kiváló minőségű és tapintású selyemvirágként egyedi kopogtatót készítve.

Az egyedi alkotás mindig a lehető legjobb, ami nem jön velünk szembe sehol máshol.

Alapanyagaim

Ajtókopogtatóim alapanyagainak beszerzése magyarországi nagykereskedőktől történik, így mindig biztosított a megfelelő minőség és tapasztalat. A jó minőségű ragasztó hozzájárul a kopogtató tartósságához. Dekoratív selyemvirágokat használok, ezért megtévesztésig hasonlít egy élő virághoz, tapintása finom, lágy. Ezért tartom nagyon fontosnak a kiváló minőségű alapanyagokat, hogy abból olyan termék születhessen, amivel tulajdonosa büszkélkedhet. Ehhez pedig szakmai tudásomat adom, és nem mást, mint a nevemet.